Bekile van 12 - 15j

Omdat we vaak altijd dezelfde spelletjes in gedachten hebben ... Omdat tieners niet enkel graag dansen ... Omdat een goed spel voor een tiener uitdagend moet zijn en tegelijkertijd een goede sfeer bewaren in de groep. Omdat tieners groot genoeg zijn om het zelf te doen. Omdat tieners de volwassenen zijn van morgen.

Voor al deze redenen biedt Bekile een waaier aan activiteiten aangepast aan de leeftijdsgroep. De tieners kunnen deelnemen aan de meeste klassieke activiteiten van Bekile, maar worden daarnaast door de animatoren nog meer uitgedaagd om zelf inspraak te hebben.

 

BEKINIGHT

Bekinight is een avond helemaal voor tieners. De Tieners beslissen zelf wat er allemaal te doen is op Bekinight. Zo organiseren ze zelf uitstappen, chil-activiteiten,gezelschapsspelletjes-avonden, tienerweekends en zoveel meer! Elke week is er minstens één Bekinightgepland, het is helemaal gratis en je krijgt er ook de aanwezigheid van ervaren begeleiders die instaan om de ideën en projecten van de tieners te ondersteunen.

 

 

TIENERKAMP

Sinds 2018, na een succesvolle eerste editie tijdens de krokusvakantie, organiseren wij een Kamp speciaal voor tieners. Wat is er zo verschillend aan een klassieke kamp. De tieners krijgen er de kans om zelf te bepalen welke activiteiten er worden georganiseerd en mogen soms ze zelf in elkaar steken. Tijdens tienerkamp beleven de tieners de zotste avonturen en bieden de animatoren nog meer aandacht aan het comfort en goed gevoel van de tieners.