Bekile Jeugdwerking voor 8-12 jaar

Bekile kinderwerking is er voor de kinderen in en rond Brussel tussen 8 en 12 jaar.  We organiseren er instuifmomenten en uitstappen. Een combinatie aan gestructureerd en ongestructureerd spelen om te antwoorden aan de noden van elk kind. Bij Bekile staat het kind centraal, daarom organiseren wij naast onze begeleide activiteiten ook momenten als BekiDay waar kinderen naar hun zin kunnen doen.

 

OP UITSTAP

Om de twee weken organiseert Bekile Jeugdwerking uitstappen voor de 8-15 jaar. Zoals onze kampen is hier de bedoeling dat kinderen van verschillende
leeftijdscategorieën samen leren spelen. De Tieners en de Lagere schoolkinderen gaan dus vaak samen op uitstap. Wij zorgen er voor dat onze leden aan een verscheide aanbod aan activiteiten kunnen geraken. Daarom zijn onze uitstappen altijd heel gevarieerd. Wij bieden er sport , beweging, cultuur en nog veel meer. De uitstappen worden begeleid door ervaren en speelse animatoren die een vertrouwsband creëren met onze jongeren. Om de toegankelijkheid van onze uitstappen te maximaliseren zetten we het maximum bedrag per kind op ongeveer 10 euro.

 

 

 

BEKIDAY

Tijdens Bekiday mogen de lagereschoolkinderen zelf invulling aan hun vrije tijd. Ze krijgen er de kans om (onder begeleiding van ervaren animatoren) leven te geven aan hun zotste ideeën. 

Creativiteit, plezier en zingeving staan centraal tijdens Bekiday.